Služby

Jak zanechat v lidech dobrý dojem ze svého vzhledu?


Vzhled je nedílnou součástí toho, jak působíme na druhé. Pravdou je, že největší službu našemu vzhledu udělá, pokud se sami ve svém těle cítíme dobře. To se promítne do našeho sebevědomí, které může být ve zdravé míře naší největší ozdobou.

Měli bychom ale i tak působit čistě, upraveně a dbát na to, abychom se o svůj vzhled starali tak, aby co nejvíce svědčil našim proporcím a predispozicím.

Vyberte si vhodný účes

Účes je u mnoha lidí to, čeho si na nich první všimnete. Ne všem typům obličejů sluší stejné účesy. K tomu, abyste si našli účes, který vám bude perfektně sedět. Pokud se rozhodnete si vlasy barvit, snažte se držet maximálně dva odstíny tmavší nebo světlejší od své přirozené barvy. Vyhnete se tak nehezky vypadajícím odrostům. Při volbě účesu berte v potaz svůj tvar obličeje. Těm s kulatým obličejem sedí asymetrické účesy, ti s protáhlým obličejem by zase mohli přemýšlet o krátkém účesu.

účes

Zuby

Při kontaktu s jinými lidmi komunikujeme, a tím chtě nechtě přitahujeme pozornost k našim zubům. Není nic horšího než pohled na zažloutlé, neudržované zuby plné kazů. Proto dbejte na to, abyste si pravidelnou hygienou udržovali zuby zdravé a krásné na pohled. Některé části naší životosprávy mohou vést k zažloutlému odstínu zubů, jako pití kávy, červeného vína nebo kouření. V takovém případě zvažte domácí bělení zubů, nebo bělení zubů v zubní ordinaci. Cena u profesionálního bělení je různá, dle ordinace. Pro přehled se můžete podívat na cenu bělení zubů Praha.

úsměv

Zaměřte se na svou pleť

S krásnou pletí se budete cítit sebejistěji, vypadat mlaději a bude na vás taktéž přirozeněji působit make-up. Používejte každý den SPF, abyste svou pleť ochránili před sluncem. Také tím předejdete nepříjemnému spálení. Hydratujte svou pleť používáním hydratačních přípravků a pitím hodně vody. Nikdy nechoďte spát nalíčení! Pleť si důkladně vyčistěte, použijte nějaké pleťové sérum a na závěr krém.