Peníze

Existuje hnedka několik druhů půjček.

Pokud nějaká osoba nemá dostatek peněz nebo má nízké měsíční příjmy a chce si něco koupit, existuje několik možností jak daný problém vyřešit. 1) Může si najít další práci, 2) Začne šetřit nebo 3) si vezme půjčku a využije peníze z dané půjčky.

Splátky

Ale jak jistě víte celý průběh půjček není zase, tak jednoduchý a lehký, jak se zdá. A opravdu to nefunguje tak, že si něco jen tak naklikáte na internetu a poté jen počkáte, až vám peníze dorazí na účet. Sice by to bylo krásné, kdyby to fungovalo takhle, ale bohužel opak je pravdou. Celá záležitost trvá docela dlouho a opravdu to není snadné. Každá banka se řídí velice přísnými pravidly a mají dané jisté podmínky, které se musí dodržet. A každý, kdo tyto podmínky nesplňuje, má prostě smůlu, protože i když by nechtěly, musí žádost daná osoby zamítnout. Mezi tyto podmínky patří především

– daná osoba musí mít dostatečně vysoké příjmy

– Daná osoba musí mít své daňové přiznání v naprostém pořádku

– musí mít čistý registr dlužníků ( v tomto registru se nesmí nacházet záznam o pozdním splacení nebo o jakékoliv exekuci)

– A mnoho dalších

Půjčka

Osobě, které banka žádost zamítne poté musí na půjčku zapomenout nebo využít služby nebankovních společností. Kdy v případě nebankovních společností tzv. přimhouří oko a danou částku vám mohou půjčit. Jedinou podmínkou těchto nebankovních společností je, že daná osoba neboli žadatel musí mít jakoukoliv nemovitost ve vlastnictví, kterou poté může dát z zástavě a tzv. se zaručit nemovitostí. Ale také musí mít příjmy vysoké tak, aby byl schopen splácet alespoň ten nejmenší a nejnižší způsob splátky.

Žádost u nebankovních společností podáte přes internet a poté pouze čekáte až se daná banka ozve zpět. U nebankovních společností máte výhodu, že se neplatí žádné sankce navíc, a dokonce i úroky jsou nižší než u klasické banky. A právě proto lidé, kteří neuspějí preferují spíše nebankovní společnosti. Takže jak jistě víte půjčky nejsou jedna jako druhá Hypotekabezregistru.cz.