Nakupování

Velká peřina

Francouzská přikrývka 200×220 byla můj sen už jako dítě. Moc se mi totiž líbila postel mých rodičů, kteří měli tak velkou postel a peřinu, kde se dalo vždycky tak pěkně zachumlat, že jsme ji chtěla taky. Jenže rodiče mi koupili vždycky jen malou dětskou přikrývku a nikdy nechtěli koupit nějakou větší. Vůbec nevím proč.

Děti milují pohodlí.

Francouzská přikrývka 200×220 by byla pro mě ale úplně ideální. Nyní jsem už dospělá a mám francouzskou přikrývku 200×220! jsme naprosto nadšená a je bezva, že vůbec francouzská přikrývka 200×220 existuje. Nejlepší na ní je, že je tak velká, že člověku nebudu nikdy zima. Já se ale přiznám, že i když venku padají třicítky a večer je tropická noc, tak i tak se moc ráda zachumlám do velké peřiny a užívám si klidu. Francouzská přikrývka 200×220 je taky výhodná v tom, že se v ní dělají i skvělé a sexy postelové hrátky. Nebudeme si všichni hrát na svatý, že se v posteli jenom spí. Nejsme už děti, a tak víme, že postel není jenom na spaní. Ale i když je to velká priorita, tak u mě taky vede hlavně materiál přikrývky.

Všichni mají rádi teplo v posteli.

Nikdy bych na sobě nesnesla nějakou umělou látku, která by při každém pohybu elektrizovala! To úplně nesnáším ani u oblečení, takže abych v tom ještě měla navíc spát, tak bych se jistě zbláznila. Moje nejoblíbeněji materiály jsou, když jsou pěkně příjemné, třeba například jako bavlna. Taky mám moc ráda bavlněný satén, který v létě pěkně chladí, ale v zimě dávám přednost jistě bavlně nebo taky flanelu. I když flanel není zrovna moc sexy, ale v zimě je naprosto perfektní! Já na flanel nedám doporučit. Francouzská přikrývka 200×220 je taky prima v tom, že pokud máte malinké děti, tak s vámi v pohodě můžou spinkat, protože když máte velkou přikrývku, tak se nebude nikdo hádat o peřinu. Francouzská přikrývka 200×220 je z mého pohledu nenahraditelná.