Nakupování

Zdravé svačiny pro všechny

Že je snídaně základem úspěšného dne, oběd hlavním jídlem, a že večeře má být lehká, to víme snad všichni. Nesmíme ale zapomínat na důležitost svačinek, které nás v průběhu dne nakopávají k lepším výsledkům, a doplňují naši energii. Ať už chystáme svačinu pro děti, partnera, nebo jen sami sobě, měli bychom myslet na to, aby byla zdravá, a obsahovala vše, co naše tělo potřebuje pro získání energie a nabytí nových sil. Co tedy k svačině přichystat?

jogurt s jahodami

Zdravý chléb se zdravým džemem

Doma pečený chléb, u kterého víme, co jsme do něj dali, je nejlepším typem pečiva. Čím jej ale namazat? No přece marmeládou. Sladké v průběhu dne nakopne naše myšlení a dodá nám energii. Dávejte ale pozor na džemy z obchodů, které obsahují přílišné množství zbytečných cukrů, a konzervantů. Chemie našemu tělu vůbec nesvědčí. Pokud nemáte čas si připravovat marmeládu sami, kupujte pouze tu v bio kvalitě.

Podělte se

Hledáte-li svačinu na výlet, nebo chuťovku na setkání s přáteli, s celozrnnými tyčinkami Eshop.koldokol určitě nešlápnete vedle. Nejen že skvěle chutnají, ale zároveň obsahují velké množství vlákniny a bílkovin. Od věci však nejsou ani česnekové gouda sušenky, nebo minigrisinny.

Ovoce a zelenina

Ovoce a zeleniny není nikdy dost. Ačkoliv na to mnozí zapomínají, jedná se o jednoduchou a rychlou svačinu, kterou si můžete sbalit i na cesty. Banán slupnete během práce na počítači, jablko zbaštíte po cestě autobusem, a jahůdky můžete přikusovat při jakékoliv příležitosti. Mrkvový salát, nebo rajčata s mozzarelou dáte jednoduše do misky a stihnete se jimi nasytit během krátké přestávky.

pražené mandle

Pitný režim

Pravidelná hydratace je také velmi důležitá, a nesmíme na ni zapomínat ani v náročných dnech. Vyhněte se však pití přesycených limonád a chemických nápojů. Pokud vám nestačí obyčejná pitná voda, můžete si ji ochutit dobrými sirupy v bio kvalitě, nebo si sebou vzít termosku s kvalitním čajem.

A pokud nemáte čas se se svačinami chystat, zdravé svačinky jednoduše objednáte z e-shopu Koldokol, který nabízí jen ty nejlepší dobroty v nejvyšší kvalitě.